esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pescada á romana
Cantidade por ración
Calorías 215 Calorías da graxa 63
% valor diario*
Graxa total 7g 11%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 2g
Colesterol 273mg 91%
Sodio 288mg 12%
Potasio 774mg 22%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.2g
Proteínas 33g 66%
Calcio 1%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pescada á romana
Cantidade por ración
Calorías 215 Calorías da graxa 63
% valor diario*
Graxa total 7g 11%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 2g
Colesterol 273mg 91%
Sodio 288mg 12%
Potasio 774mg 22%
Carbohidratos totais 4g 1%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.2g
Proteínas 33g 66%
Calcio 1%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Unha vez limpa a pescada, sazónase, envólvese en fariña, e pásase por ovo batido.
  2. Frítese en abundante aceite de oliva.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies