Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Mexillóns ao natural
Cantidade por ración
Calorías 246 Calorías da graxa 63
% valor diario*
Graxa total 7g 11%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 1g
Colesterol 420mg 140%
Sodio 1762mg 73%
Potasio 967mg 28%
Carbohidratos totais 13g 4%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 0.5g
Proteínas 34g 68%
Vitamina C 17%
Calcio 1%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Límpanse ben os mexillóns, sacándolles as barbas e lavándoos ben en auga.
  2. Escórrense e póñense a quentar nunha pota cun fondo de auga e sal.
  3. Ao abrírense, van retirándose e xa están listos para comer.
  4. Hai que rexeitar aqueles que non se abran. Poden aliñarse cunhas gotas de limón.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies