Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Mexillóns en vinagreta
Cantidade por ración
Calorías 295 Calorías da graxa 135
% valor diario*
Graxa total 15g 23%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 8g
Colesterol 315mg 105%
Sodio 1324mg 55%
Potasio 867mg 25%
Carbohidratos totais 14g 5%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 3g
Proteínas 26g 52%
Vitamina A 31%
Vitamina C 117%
Calcio 1%
Ferro 3%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Límpanse ben os mexillóns, sacándolles as barbas e lavándoos ben en auga.
  2. Ábrense nun pouco de auga fervedo e retíraselles unha das cunchas.
  3. Prepárase unha salsa esturando dúas partes de aceite por unha de vinagre, unha culleradiña de pemento doce, e os pementos e a cebola picados moi finos.
  4. Mestúrase todo moi ben, cubrindo os mexillóns con esta salsa na súa cuncha.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies