Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Mexillóns escabechados

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Mexillóns escabechados
Cantidade por ración
Calorías 289 Calorías da graxa 144
% valor diario*
Graxa total 16g 25%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 8g
Colesterol 315mg 105%
Sodio 743mg 31%
Potasio 825mg 24%
Carbohidratos totais 13g 4%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 0.5g
Proteínas 26g 52%
Vitamina A 45%
Vitamina C 8%
Calcio 1%
Ferro 7%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Limpar ben os mexillóns, mergullándoos en auga con sal e remexéndoos ben.
  2. Poñer auga a ferver nunha pota grande e engadir os mexillóns. Deixar que fervan ata que se abran as cunchas.
  3. Retirar das cunchas e rexeitar aqueles que non se abran.
  4. Meter nun recipiente, cubríndoos con aceite e engadindo vinagre en proporción de dúas partes de aceite por unha de vinagre.
  5. Engadir os allos fileteados, unhas follas de loureiro cortadas en anaquiños e unha cullerada de pemento doce, mesturando todo moi ben.
  6. Deixalos nesta salsa unhas horas antes de os servir.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies