Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Nécoras
Cantidade por ración
Calorías 203 Calorías da graxa 36
% valor diario*
Graxa total 4g 6%
Graxas saturadas 0.5g 3%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 1g
Colesterol 198mg 66%
Sodio 4494mg 187%
Potasio 644mg 18%
Carbohidratos totais 0.2g 0%
Fibra dietética 0.1g 0%
Proteínas 40g 80%
Vitamina A 0.3%
Vitamina C 12%
Calcio 20%
Ferro 11%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
  2. Cando ferva engádense as nécoras e déixanse cocer de 5 minutos (dependendo do tamaño un pouco máis ou menos) dende que a auga rompe de novo a ferver.
  3. Escórrense e sérvense frías (do tempo).
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies