Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Orejas de Carnaval

Ingredientes

8 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Orellas de Entroido
Cantidade por ración
Calorías 365 Calorías da graxa 72
% valor diario*
Graxa total 8g 12%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 2g
Colesterol 87mg 29%
Sodio 30mg 1%
Potasio 113mg 3%
Carbohidratos totais 61g 20%
Fibra dietética 2g 8%
Azucres 13g
Proteínas 9g 18%
Vitamina A 4%
Calcio 4%
Ferro 18%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Nunha cunca bótanse tódolos ingredientes, agás as dúas claras montadas. Mestúranse ben ata que a masa se despegue das paredes da cunca.
  2. Pásase a unha superficie enfariñada, e trabállase ben.
  3. Incorpóranse as dúas claras montadas a punto de neve e continúase a traballala ata que quede unha masa compacta. Déixase repousar unha media hora.
  4. Estírase a masa moi fina e córtase en anacos (do xeito e tamaño que queiramos) que se friten cuha mezcla de aceite e manteiga para que non repitan.
  5. Escórrense ben e espolvoréanse con azúcar glace
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies