Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 28/09/2002

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Ovas en vinagreta
Cantidade por ración
Calorías 215 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 625mg 208%
Sodio 696mg 29%
Potasio 282mg 8%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 0.03g 0%
Azucres 0.01g
Proteínas 30g 60%
Vitamina A 2%
Vitamina C 2%
Calcio 0.2%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cócense as ovas en auga cun pouco de sal.
  2. Retíranse e déixanse arrefriar.
  3. Córtanse en rodas e alíñanse cunha vinagreta feita de aceite, vinagre, un pouco de sal e pirixel picado (as proporcións ao gusto).
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies