esEspañol enEnglish

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Castañeta ao allo empanada

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Castañeta ao allo empanada
Cantidade por ración
Calorías 354 Calorías da graxa 117
% valor diario*
Graxa total 13g 20%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 1g
Colesterol 198mg 66%
Sodio 1103mg 46%
Potasio 1128mg 32%
Carbohidratos totais 8g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 1g
Proteínas 52g 104%
Vitamina A 3%
Vitamina C 5%
Calcio 0.5%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

3 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Castañeta ao allo empanada
Cantidade por ración
Calorías 354 Calorías da graxa 117
% valor diario*
Graxa total 13g 20%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 1g
Colesterol 198mg 66%
Sodio 1103mg 46%
Potasio 1128mg 32%
Carbohidratos totais 8g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 1g
Proteínas 52g 104%
Vitamina A 3%
Vitamina C 5%
Calcio 0.5%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Adobar os anacos de castañeta con allo en po e deixar no frigo durante varias horas ou dun día para o seguinte.
  2. Quentar abundante aceite de oliva nunha tixola.
  3. Salgar o peixe e empanalo.
  4. Fritir ata que estea dourado.
Palometa al ajo empanada
Palometa al ajo empanada
Receitas relacionadas

esEspañol enEnglish

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies