Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 07/03/2005

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Pastel de verduras

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pastel de verduras
Cantidade por ración
Calorías 432 Calorías da graxa 243
% valor diario*
Graxa total 27g 42%
Graxas saturadas 6g 30%
Graxas poliinsaturadas 13g
Graxas monosaturadas 7g
Colesterol 63mg 21%
Sodio 298mg 12%
Potasio 305mg 9%
Carbohidratos totais 38g 13%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 5g
Proteínas 10g 20%
Vitamina A 31%
Vitamina C 23%
Calcio 14%
Ferro 19%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Pintar con manteiga e enfariñar un molde redondo fondo e cubrir coa lámina de follado, deixando que os bordes colguen hacia fóra. Pinchar o fondo para que non levante demasiado ao cocer e pintar con ovo batido.
  2. Nunha tixola, saltear os allos tenros e os allos porro, ámbolos dous picados. Sacar escorridos do aceite e reservar.
  3. Cortar os tomates en rodas e picar moi miúdos os dous dentes de allo.
  4. Poñer unha capa de tomate sobre a masa, espallarlle a metade do allo e un pouco de ourego. Logo, engadir os allos tenros e os allos porro reservados e cubrir con outra capa de tomate, allo e ourego.
  5. Por último, poñer sobre todo isto o queixo relado. Dobrar hacia adentro os bordes da masa e pintalos con ovo batido.
  6. Enfornar durante 20 minutos, aproximadamente, a 180º-200º. Servir quente ou morno.
Pastel de verduras
Pastel de verduras
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies