es en

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Peixe sapo alagostado

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Peixe sapo alagostado
Cantidade por ración
Calorías 419 Calorías da graxa 216
% valor diario*
Graxa total 24g 37%
Graxas saturadas 4g 20%
Graxas poliinsaturadas 9g
Graxas monosaturadas 13g
Colesterol 57mg 19%
Sodio 1383mg 58%
Potasio 1202mg 34%
Carbohidratos totais 16g 5%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 3g
Proteínas 32g 64%
Vitamina A 183%
Vitamina C 24%
Calcio 6%
Ferro 28%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Sazónanse os filetes de peixe sapo e enrólanse, atándoos para manter a forma.
  2. Úntanse con aceite e logo co pemento doce, coidando que queden ben cubertos.
  3. Póñense a cocer en auga con sal e unha folla de loureiro ata que estean feitos (aproximadamente 10 minutos).
  4. Sérvese con maionesa, cortado en rodas coma se fose unha cola de langosta.
Receitas relacionadas

es en

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies