Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Pescada á galega

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pescada á galega
Cantidade por ración
Calorías 229 Calorías da graxa 81
% valor diario*
Graxa total 9g 14%
Graxas saturadas 1g 5%
Graxas poliinsaturadas 1g
Graxas monosaturadas 5g
Colesterol 67mg 22%
Sodio 762mg 32%
Potasio 689mg 20%
Carbohidratos totais 21g 7%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 5g
Proteínas 15g 30%
Vitamina A 13%
Vitamina C 3%
Calcio 0.4%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Cocer as patacas cortadas en rodas en auga con sal e a cebola.
  2. Cando estean casi feitas (que falten 5 minutos aproximadamente) engádese a pescada.
  3. Escóase todo cando estean listas as patacas, reservando un pouco de caldo.
  4. Nunha tixola con aceite, fritir os allos fileteados ata que estean dourados.
  5. Engadir entón o pemento doce, unha cullerada do caldo de cocer a pescada e uns chícharos cocidos.
  6. Cubrir a pescada e as patacas con esta salsa
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies