esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 22/03/2004

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Podemos substituír o cava por un espumoso galego que habelos hailos e moi bos.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pescada ao cava
Cantidade por ración
Calorías 250 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 134mg 45%
Sodio 1369mg 57%
Potasio 710mg 20%
Carbohidratos totais 6g 2%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 3g
Proteínas 24g 48%
Vitamina C 6%
Calcio 2%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pescada ao cava
Cantidade por ración
Calorías 250 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 134mg 45%
Sodio 1369mg 57%
Potasio 710mg 20%
Carbohidratos totais 6g 2%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 3g
Proteínas 24g 48%
Vitamina C 6%
Calcio 2%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Picar a cebola moi miuda e sofritir en aceite.
  2. Unha vez sofritida incorpora-lo cava e canda evapore o alcohol, os filete de pescada sazonados.
  3. Deixar facer uns minutos por cada lado, deixando que reduza a salsa e a cebola tome unha cor dourada.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies