Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 17/10/2003

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Pescada ao forno con xamón

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pescada ao forno con xamón
Cantidade por ración
Calorías 401 Calorías da graxa 162
% valor diario*
Graxa total 18g 28%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 10g
Colesterol 203mg 68%
Sodio 2018mg 84%
Potasio 1491mg 43%
Carbohidratos totais 12g 4%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 7g
Proteínas 43g 86%
Vitamina A 43%
Vitamina C 55%
Calcio 3%
Ferro 6%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Prequentar o forno a 180ºC
  2. Nunha tixola con aceite de oliva sofrixir os allos e a cebola moi picadiños.
  3. Logo engadir os tomates pelados e triturados. Refogar uns minutos.
  4. Añadir el vino blanco y el brandy y dejar cocer durante 10 minutos.
  5. Mentres, colocar a pescada, sazonada, nunha fonte untada con aceite de oliva, botarlle unhas pingas de viño branco e meter no forno durante 10 minutos.
  6. Engadir o xamón serrano cortado en dados pequenos á salsa de tomate e deixar facer de 3 a 5 minutos.
  7. Sacar la merluza del horno y cubrir con la salsa.
  8. Volver a enfornar durante 5 a 7 minutos
Merluza al horno con jamón
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies