Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 06/12/2002

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pescada con berberechos
Cantidade por ración
Calorías 366 Calorías da graxa 162
% valor diario*
Graxa total 18g 28%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 11g
Colesterol 168mg 56%
Sodio 844mg 35%
Potasio 1006mg 29%
Carbohidratos totais 8g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 41g 82%
Vitamina A 3%
Vitamina C 11%
Calcio 2%
Ferro 2%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Lavar ben os berberechos e deixalos unhas horas en auga con sal para que solten as areas.
  2. Nunha pota poñer a quentar auga con sal e abrir nela os berberechos. Unha vez abertos, retirar e reservar
  3. Filtra-lo caldo resultante e reservar tamén.
  4. Nunha tarteira tipo paella ou nunha cazola de barro poñer a dourar nun fondo de aceite a cebola e o allo moi picados.
  5. Cando estean, incorpora-lo caldo de abri-los berberechos e a pescada. Sazonar.
  6. Deixar coce-la pescada e cando casi estea feita, regar cun pouco de viño branco e incopora-los berberechos.
  7. Acabar de facer, botarlle un pouco de pirixel picado e servir.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies