es en

Publicada por Miguel, 19 May, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Pescada en papillote

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pescada en papillote
Cantidade por ración
Calorías 360 Calorías da graxa 153
% valor diario*
Graxa total 17g 26%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 11g
Colesterol 101mg 34%
Sodio 1356mg 57%
Potasio 1157mg 33%
Carbohidratos totais 29g 10%
Fibra dietética 4g 16%
Azucres 8g
Proteínas 22g 44%
Vitamina A 108%
Vitamina C 22%
Calcio 4%
Ferro 8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Frixir as patacas cortadas en rodas finas.
  2. Facer dous paquetes como se explica a seguir, reservando a metade dos ingredientes para cada un deles.
  3. Estender unha folla grande de papel de aluminio, ou papel de forno, e sobre unha das súas metades colocar as patacas.
  4. Por enriba das patacas poñer os tomates cortados en rodas e sobre estes o filete de pescada, que hai que sazonar.
  5. Sobre a pescada poñer as verduras, finamente picadas, e regar todo cun pouco de aceite de oliva.
  6. Dobrar a metade libro do papel sobre a que ten os ingredientes e pechar os bordes, coidando de que queden ben selados, formando un paquete.
  7. Facer igual o outro paquete.
  8. Enfornar a 200ºC ata que os paquete estean completamente inflados, momento no que o peixe xa estará listo.
  9. Cortar a parte superior do papel e servir no mesmo paquete.
Merluza en papillote
Receitas relacionadas

es en

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies