esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pisto
Cantidade por ración
Calorías 198 Calorías da graxa 135
% valor diario*
Graxa total 15g 23%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 10g
Sodio 1177mg 49%
Potasio 721mg 21%
Carbohidratos totais 18g 6%
Fibra dietética 7g 28%
Azucres 8g
Proteínas 4g 8%
Vitamina A 141%
Vitamina C 266%
Calcio 5%
Ferro 17%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Pisto
Cantidade por ración
Calorías 198 Calorías da graxa 135
% valor diario*
Graxa total 15g 23%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 10g
Sodio 1177mg 49%
Potasio 721mg 21%
Carbohidratos totais 18g 6%
Fibra dietética 7g 28%
Azucres 8g
Proteínas 4g 8%
Vitamina A 141%
Vitamina C 266%
Calcio 5%
Ferro 17%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Para preparar o pisto, córtanse as verduras e dados e refóganse nun fondo de aceite, primeiro as máis duras (cebolas, pementos e allos) e logo a cabaciña.
  2. Cando estean listas engádese a folla de loureiro, os tomates pelados e cortados tamén en dados e a cullerada de pemento doce.
  3. Tápase o pucheiro e déixase cocer durante 20 minutos.
  4. Normalemente sérvese acompañado de ovos fritidos.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies