esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Polo ao vapor con verduras
Cantidade por ración
Calorías 519 Calorías da graxa 261
% valor diario*
Graxa total 29g 45%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 8g
Colesterol 215mg 72%
Sodio 1445mg 60%
Potasio 1022mg 29%
Carbohidratos totais 12g 4%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 6g
Proteínas 54g 108%
Vitamina A 181%
Vitamina C 20%
Calcio 4%
Ferro 6%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Polo ao vapor con verduras
Cantidade por ración
Calorías 519 Calorías da graxa 261
% valor diario*
Graxa total 29g 45%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 8g
Colesterol 215mg 72%
Sodio 1445mg 60%
Potasio 1022mg 29%
Carbohidratos totais 12g 4%
Fibra dietética 3g 12%
Azucres 6g
Proteínas 54g 108%
Vitamina A 181%
Vitamina C 20%
Calcio 4%
Ferro 6%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Córtanse tódalas verduras en xuliana e póñense a cocer
  2. Por riba delas, nun recipiente para cocer ao vapor, colócase as coxas de polo sazonadas.
  3. Déixase cocer todo o conxunto durante media hora, dándolle a volta ao polo á metade da cocción.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies