es en

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Polo ao allo

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Polo ao allo
Cantidade por ración
Calorías 542 Calorías da graxa 333
% valor diario*
Graxa total 37g 57%
Graxas saturadas 8g 40%
Graxas poliinsaturadas 7g
Graxas monosaturadas 17g
Colesterol 248mg 83%
Sodio 210mg 9%
Potasio 686mg 20%
Carbohidratos totais 2g 1%
Fibra dietética 0.2g 1%
Azucres 0.2g
Proteínas 50g 100%
Vitamina C 4%
Calcio 0.1%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Sazonar o polo con sal de allo
  2. Dourar os allos fileteados en aceite de oliva
  3. Engadir o polo de douralo.
  4. Unha vez dourado, baixar o lume, cubrir a pota e deixar cociñar ata que estea listo. O tempo dependerá do tamaño dos trozos de polo.
  5. Engadir un groliño de viño branco para desglasar a pota e deixar que evapore.
  6. Pódese servir acompañado de patacas fritidas e/ou ensalada.
Pollo al ajillo
Receitas relacionadas

es en

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies