esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Raxo asado en tarteira
Cantidade por ración
Calorías 850 Calorías da graxa 657
% valor diario*
Graxa total 73g 112%
Graxas saturadas 27g 135%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 34g
Colesterol 177mg 59%
Sodio 450mg 19%
Potasio 588mg 17%
Carbohidratos totais 3g 1%
Fibra dietética 0.4g 2%
Azucres 1g
Proteínas 41g 82%
Vitamina C 2%
Calcio 1%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Raxo asado en tarteira
Cantidade por ración
Calorías 850 Calorías da graxa 657
% valor diario*
Graxa total 73g 112%
Graxas saturadas 27g 135%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 34g
Colesterol 177mg 59%
Sodio 450mg 19%
Potasio 588mg 17%
Carbohidratos totais 3g 1%
Fibra dietética 0.4g 2%
Azucres 1g
Proteínas 41g 82%
Vitamina C 2%
Calcio 1%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Límpase o lombo de porco do exceso de graxa, adóbase co allo en po e sálgase.
  2. Nunha tarteira pónse aceite a quentar e dourase a peza de lombo ata que colla unha cor tostada por tódolos lados. Resérvase.
  3. No mesmo aceite dóurase a cebola cortada en xuliana pequena. Unha vez dourada engádese un pouco de viño para desgraxar a tarteira.
  4. Incorpórase o lombo e bótase o resto do viño.
  5. Déixase facer a lume mediano ata que estea tenro, dándolle a volta á mitade de cocción.
Raxo asado en tartera
Raxo asado en tartera
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies