esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Riles ao xerez
Cantidade por ración
Calorías 233 Calorías da graxa 99
% valor diario*
Graxa total 11g 17%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 455mg 152%
Sodio 808mg 34%
Potasio 448mg 13%
Carbohidratos totais 9g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 20g 40%
Vitamina A 21%
Vitamina C 17%
Calcio 2%
Ferro 26%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Riles ao xerez
Cantidade por ración
Calorías 233 Calorías da graxa 99
% valor diario*
Graxa total 11g 17%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 455mg 152%
Sodio 808mg 34%
Potasio 448mg 13%
Carbohidratos totais 9g 3%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 20g 40%
Vitamina A 21%
Vitamina C 17%
Calcio 2%
Ferro 26%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Lávanse ben os riles varias veces, córtanse en anacos e póñense durante un rato nunha tixola seca, a lume non moi forte, para os desorinar.
  2. Lávanse outra vez e escórrense.
  3. Nunha pota cun fondo de aceite, douranse os allos e a cebola picados moi finos.
  4. Unha vez dourados, engádense unha culleradiña de pemento doce e os riles. Sálgase e déixase cocer 10 minutos.
  5. Logo engádese un pouco de fariña, para liga-la salsa, refogándoa para que non saiba a crú.
  6. Incorpórase o xerez e déixase cocer todo xunto de 5 a 8 minutos.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies