Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 15/01/2011

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Robaliza ao allo
Cantidade por ración
Calorías 413 Calorías da graxa 180
% valor diario*
Graxa total 20g 31%
Graxas saturadas 3g 15%
Graxas poliinsaturadas 3g
Graxas monosaturadas 11g
Colesterol 240mg 80%
Sodio 1371mg 57%
Potasio 1032mg 29%
Carbohidratos totais 1g 0%
Fibra dietética 0.1g 0%
Azucres 0.03g
Proteínas 58g 116%
Vitamina C 2%
Calcio 0.1%
Ferro 0.5%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Sacar 4 filetes das robalizas (poden facelo na peixaría).
  2. Cubrir o fondo dunha tixola ou prancha con aceite, non moito, sazonar os filetes e cociñalos por amobos os dous lados.
  3. Mentres, picar moi miúdos os allos.
  4. Unha vez feitos os filetes, na mesma tixola, engadir un pouco máis de aceite e poñer os allos ata que estean douradiños.
  5. Botar o aceite e os allos por enriba dos filete e servir inmediatamente.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies