esEspañol

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Roliños de polo con claudias
Cantidade por ración
Calorías 530 Calorías da graxa 216
% valor diario*
Graxa total 24g 37%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 12g
Colesterol 93mg 31%
Sodio 1296mg 54%
Potasio 1250mg 36%
Carbohidratos totais 26g 9%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 4g
Proteínas 41g 82%
Vitamina A 84%
Vitamina C 5%
Calcio 2%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Roliños de polo con claudias
Cantidade por ración
Calorías 530 Calorías da graxa 216
% valor diario*
Graxa total 24g 37%
Graxas saturadas 5g 25%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 12g
Colesterol 93mg 31%
Sodio 1296mg 54%
Potasio 1250mg 36%
Carbohidratos totais 26g 9%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 4g
Proteínas 41g 82%
Vitamina A 84%
Vitamina C 5%
Calcio 2%
Ferro 4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. En cada filete de polo colócanse 2 o 3 claudias, previamente bañadas en viño do Porto tinto.
  2. Enrólanse os filetes e envólvense con papel do tipo film transparente.
  3. Cócense estes paquetiños durante 12 minutos e, unha vez listos, ábrense e córtanse en rodas.
  4. Namentres, saltéase os allos cos champiñóns, tritúrase o resto das cirolas ata formar un puré e co viño do Porto sobrante e un pouco de roux (aceite ou manteiga cun pouco de fariña) lígase unha salsa.
  5. Poden acompañarse tamén as peitugas cunhas cenorias pequenas cocidas e salteadas en aceite de oliva.
Receitas relacionadas

esEspañol

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies