Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 25/12/2001

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Roxós
Cantidade por ración
Calorías 273 Calorías da graxa 180
% valor diario*
Graxa total 20g 31%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 9g
Colesterol 89mg 30%
Sodio 660mg 28%
Potasio 391mg 11%
Proteínas 22g 44%
Vitamina C 1%
Calcio 3%
Ferro 8%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Os roxós fanse coa parte magra da graxa do porco, aínda que deixándolles un pouco da graxa.
  2. Desmiúzase e ponse nunha pota ou tixola, cunha pizca de auga, deixando que se faga, a lume lento, ata que se derreta a graxa.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies