Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 12/04/2003

Votos: 1
Rating: 4
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Salchichas ao viño

Ingredientes

2 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Salchichas ao viño
Cantidade por ración
Calorías 585 Calorías da graxa 387
% valor diario*
Graxa total 43g 66%
Graxas saturadas 14g 70%
Graxas saturadas 0.3g
Graxas poliinsaturadas 6g
Graxas monosaturadas 19g
Colesterol 115mg 38%
Sodio 1030mg 43%
Potasio 735mg 21%
Carbohidratos totais 17g 6%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 26g 52%
Vitamina A 3%
Vitamina C 2%
Calcio 2%
Ferro 10%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Colócanse as salchichas nunha tixola, cúbrense con viño branco e póñense a lume mediano-baixo.
  2. Cando empezan a cocer se pinchan cun coitelo para que vaian soltando a graxa.
  3. Cócense ata que se evapore todo o viño, dándolles a volta a metade de tempo. Unha vez evaporado o viño, déixanse dourar na súa propia graxa.
  4. Poden servirse acompañadas de patacas fritidas.
Receitas relacionadas

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies