Salpicón de polbo
Como preparar un salpicón con polbo, ceboliña, pemento encarnado, pemento verde, ovos cocidos e vinagreta.
Racións Prep Time
4persoas 25minutos
Cook Time Passive Time
10minutos 5horas
Racións Prep Time
4persoas 25minutos
Cook Time Passive Time
10minutos 5horas
Ingredientes
Instructions
  1. Cortar o polbo en anacos mon moi gordos e colocar nunha fonte fonda.
  2. Picar miúdos a ceboliña e os pementos.
  3. Estonar os ovos, reservar as xemas e picar as claras.
  4. Estonar os tomates e cortalos en dados pequenos.
  5. Poñer sobre o polbo a ceboliña, os pementos, os tomates e as claras picadas. Engadir sal e mesturar
  6. Preparar a vinagretas co aceite de oliva virxe extra, o vinagre de xerez, as xemas dos ovos e un pouco sal.
  7. Bater ata que estea todo ben integrado.
  8. Botar a vinagreta sobre o salpicón, mesturar, tapar e deixar repousar varias horas no frigorífico.
  9. Sacar do frigo polo menos 20 minutos antes de o servir.