es en

Publicada por Marta, 24 April, 2017

Votos: 0
Rating: 0
You:
Puntúa esta receita!
Imprimir receita
Sargo ao forno

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Sargo ao forno
Cantidade por ración
Calorías 588 Calorías da graxa 279
% valor diario*
Graxa total 31g 48%
Graxas saturadas 9g 45%
Graxas poliinsaturadas 5g
Graxas monosaturadas 14g
Colesterol 191mg 64%
Sodio 166mg 7%
Potasio 1009mg 29%
Carbohidratos totais 7g 2%
Fibra dietética 1g 4%
Azucres 2g
Proteínas 62g 124%
Vitamina A 12%
Vitamina C 9%
Calcio 14%
Ferro 11%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Salgar os sargos e poñelos nunha fonte resistente ao forno, cun fondo de aceite
  2. Botar por enriba a cebola cortada en xuliana (podemos poñela así ou sofritila antes nun pouco de aceite)
  3. Engadir o viño brando e o zume dun limón.
  4. Empoar con pan relado (opcional) e poñer por enriba a manteiga en anacos.
  5. Meter no forno, prequentado a 1990–200ºC durante 20 minutos aproximadamente.
Sargo al horno
Receitas relacionadas

es en

Deixar un comentario

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

*

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies