Facebook
Twitter
Flickr
Pinterest
Instagram
Youtube
Galego
English
Menú
Galego
English
Buscar
Recetas
Productos
Libros
Artículos
Menú
Recetas
Productos
Libros
Artículos
Arroces
Carnes
Con cuchara
Empanadas y masas
Ensaladas
Huevos
Mariscos
Pasta
Pescados
Postres y meriendas
Vegetales
Menú
Arroces
Carnes
Con cuchara
Empanadas y masas
Ensaladas
Huevos
Mariscos
Pasta
Pescados
Postres y meriendas
Vegetales
Análise sensorial dos queixos galegos
Autor:
Varios autores
Colección:
Colección Técnica
12
Lugar:
Santiago de Compostela
Editorial
:
Servicio de Estudios e Publicacións da Consellería de Política Agroalimentaria e Desenvolvemento Rural - Xunta de Galicia
Año:
2002
ISBN
8445332961
Idioma:
Gallego
Formato:
Impreso
Autor:
Varios autores
Colección:
Colección Técnica
12
Lugar:
Santiago de Compostela
Editorial
:
Servicio de Estudios e Publicacións da Consellería de Política Agroalimentaria e Desenvolvemento Rural - Xunta de Galicia
Año:
2002
ISBN
8445332961
Idioma:
Gallego
Formato:
Impreso
Índice:
Avaliación sensorial dos alimentos
Aspectos metodolóxicos da análise sensorial
Formación do grupo de catadores
Análise dos queisos galegos
Deseño das fichas para a análise sensorial
Normas españolas sobre análise sensorial