Polo ao allo

Polo ao allo

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: polo
Calorías: 240.91kcal

Preparación: 15 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 35 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 1 polo troceado
  • 8 dentes allo
  • sal de allo
  • 5 cda aceite de oliva
  • 1 grolo viño branco

Instrucións paso a paso

  • Adobar o polo con sal de allo
  • Dourar o allos fileteados en aceite de oliva
  • Engadir o polo e douralo.
  • Unha vez dourado, baixar o lume, cubrir a pota e cocer ata que estea listo. O tempo dependerá do tamaño das pezas de polo.
  • Engade un chisco de viño branco para desglasar a pota e deixar evaporar.
  • Pódese servir acompañado de patacas fritidas e/ou ensalada.

Nutrición

Calorías: 240.91kcal | Carbohidratos: 2.17g | Proteínas: 6.55g | Graxa: 22.52g | Graxa saturada: 3.85g | Graxa trans: 0.03g | Colesterol: 24.84mg | Sodio: 1769.03mg | Potasio: 92.44mg | Fibra: 0.13g | Azucre: 0.13g | Vitamina A: 46.91IU | Vitamina C: 2.4mg | Calcio: 16.42mg | Ferro: 0.53mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio