Facebook
Twitter
Flickr
Pinterest
Instagram
Youtube
Español
English
Menu
Español
English
Search
Receitas
Videos
Produtos
Libros
Artigos
Menu
Receitas
Videos
Produtos
Libros
Artigos
Arroces
Carnes
Con culler
Empanadas e masas
Ensaladas
Ovos
Mariscos
Pasta
Peixes
Sobremesas e merendas
Vexetais
Menu
Arroces
Carnes
Con culler
Empanadas e masas
Ensaladas
Ovos
Mariscos
Pasta
Peixes
Sobremesas e merendas
Vexetais
Análise sensorial dos queixos galegos
Autor:
Varios autores
Colección:
Colección Técnica
12
Lugar:
Santiago de Compostela
Editorial
:
Servicio de Estudios e Publicacións da Consellería de Política Agroalimentaria e Desenvolvemento Rural – Xunta de Galicia
Ano:
2002
ISBN
8445332961
Idioma:
Galego
Formato:
Impreso
Autor:
Varios autores
Colección:
Colección Técnica
12
Lugar:
Santiago de Compostela
Editorial
:
Servicio de Estudios e Publicacións da Consellería de Política Agroalimentaria e Desenvolvemento Rural – Xunta de Galicia
Ano:
2002
ISBN
8445332961
Idioma:
Galego
Formato:
Impreso
Índice:
Avaliación sensorial dos alimentos
Aspectos metodolóxicos da análise sensorial
Formación do grupo de catadores
Análise dos queisos galegos
Deseño das fichas para a análise sensorial
Normas españolas sobre análise sensorial