Bacallau ao forno – Pil pil doado

Bacallau ao forno – Pil pil doado

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Española
Keyword: bacallau, peixe
Calorías: 964.69kcal

Preparación: 5 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Total Time: 25 minutes
Persoas 1 persoas

Ingredientes

  • 200 g bacallau
  • 2 dente allo
  • 1 chile
  • 1 chorriño vinagre de viño branco
  • 3 cdas aceite de oliva virxe extra

Instrucións paso a paso

  • Untar o bacallau con aceite e colocalo nunha tixola resistente ao forno.
  • Enfornar durante 15-20 minutos a 180ºC.
  • Mentres, dourar os dentes de allo picados e o chile en aneis, sen sementes, en 3 culleradas de aceite de oliva.
  • Engadir un chisco de vinagre de viño branco.
  • Retirar o bacallau do forno, no que terá soltado toda a súa xelatina, e botar a salsa de allo por riba.
  • Retirar os filetes de bacallau a un prato e reservar.
  • Ligar a salsa, a lume baixo, coa axuda dun coador de malla fina.
  • Empratar o bacallau e cubrir coa salsa.

Nutrición

Calorías: 964.69kcal | Carbohidratos: 2.37g | Proteínas: 126.08g | Graxa: 46.8g | Graxa saturada: 6.73g | Colesterol: 304mg | Sodio: 14057.52mg | Potasio: 2955.68mg | Fibra: 0.27g | Azucre: 0.27g | Vitamina A: 412.98IU | Vitamina C: 9.11mg | Calcio: 332.41mg | Ferro: 5.44mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio