Bonito con cebola ao viño

Publicada por Marta o 30/08/17

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 800 g bonito
  • 2 cebola
  • 1 copa viño branco
  • 1 folla loureiro
  • aceite de oliva
  • sal

Nutrición

Calorías: 340kcal | Carbohidratos: 8g | Proteínas: 47g | Fat: 9g | Graxa saturada: 2g | Graxa poliinsaturada: 1g | Graxa monoinsaturada: 6g | Colesterol: 90mg | Sodio: 659mg | Potasio: 1019mg | Fibra: 1g | Azucre: 4g | Vitamina A: 100IU | Vitamina C: 9.9mg | Calcio: 60mg | Ferro: 1.8mg

Instrucións paso a paso

  • Dourar a cebola, cortada á xuliana, en aceite de oliva. Salgar.
  • Unha vez dourada, salgar o bonito, incorpralo á tarteira e selalo.
  • Engadir o viño branco e unha folla de loureiro.
  • Cociñar de 15 a 20 minutos, dependendo do tamaño dos anacos de bonito, dándolles a volta á metade da coción.
  • Retirar do lume e deixar repousar de 2 a 3 minutos.
Bonito con cebolla al vino
Bonito con cebola ao viño

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 800 g bonito
  • 2 cebola
  • 1 copa viño branco
  • 1 folla loureiro
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Dourar a cebola, cortada á xuliana, en aceite de oliva. Salgar.
  • Unha vez dourada, salgar o bonito, incorpralo á tarteira e selalo.
  • Engadir o viño branco e unha folla de loureiro.
  • Cociñar de 15 a 20 minutos, dependendo do tamaño dos anacos de bonito, dándolles a volta á metade da coción.
  • Retirar do lume e deixar repousar de 2 a 3 minutos.
Bonito con cebolla al vino
Información nutricional
Bonito con cebola ao viño
Cantidade por ración
Calorías 340 Calorías da graxa 81
% valor diario*
Fat 9g14%
Graxa saturada 2g10%
Graxa poliinsaturada 1g
Graxa monoinsaturada 6g
Colesterol 90mg30%
Sodio 659mg27%
Potasio 1019mg29%
Carbohidratos 8g3%
Fibra 1g4%
Azucre 4g4%
Proteínas 47g94%
Vitamina A 100IU2%
Vitamina C 9.9mg12%
Calcio 60mg6%
Ferro 1.8mg10%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.