Costeleta de tenreira

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 25/12/2001

Ingredientes

Servings 1 persoa


  • 1 costeleta de tenreira
  • 1 dente de allo
  • aceite de oliva
  • sal

Nutrición

Calorías: 333kcal | Carbohidratos: 1g | Proteínas: 42g | Fat: 18g | Graxa saturada: 4g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 11g | Colesterol: 140mg | Sodio: 381mg | Potasio: 750mg | Fibra: 0.1g | Azucre: 0.03g | Vitamina C: 1.7mg | Calcio: 0.1mg | Ferro: 0.1mg

Instrucións paso a paso

  • Adóbase a costeleta un pouco antes de a cociñar co allo fileteado e o pirixel.
  • Bótase aceite nunha tixola, o xusto para cubri-lo fondo e pónse a quentar.
  • Sálgase a costeleta e fritímola na tixola ata que estea dourada por ámbolos dous lados.
  • Pode acompañarse de patacas fritidas.
Costeleta de tenreira

Ingredientes

Servings 1 persoa


  • 1 costeleta de tenreira
  • 1 dente de allo
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Adóbase a costeleta un pouco antes de a cociñar co allo fileteado e o pirixel.
  • Bótase aceite nunha tixola, o xusto para cubri-lo fondo e pónse a quentar.
  • Sálgase a costeleta e fritímola na tixola ata que estea dourada por ámbolos dous lados.
  • Pode acompañarse de patacas fritidas.
Información nutricional
Costeleta de tenreira
Cantidade por ración
Calorías 333 Calorías da graxa 162
% valor diario*
Fat 18g28%
Graxa saturada 4g20%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 11g
Colesterol 140mg47%
Sodio 381mg16%
Potasio 750mg21%
Carbohidratos 1g0%
Fibra 0.1g0%
Azucre 0.03g0%
Proteínas 42g84%
Vitamina C 1.7mg2%
Calcio 0.1mg0%
Ferro 0.1mg1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.