Paspallás en adobo asados

Paspallás en adobo asados

Prato: Prato principal
Cociña: Española
Keyword: aves, caza
Calorías: 818.41kcal

Preparación: 30 minutes
Tempo de cocción: 20 minutes
Tempo de repouso: 1 day
Total Time: 1 day 50 minutes
Persoas 4 persoas

Ingredientes

  • 8 paspallás limpas
  • ½ cebola
  • 2 pemento verde
  • 1 pemento encarnado
  • 2 dente allo
  • 1 sobre azafrán
  • 1 vaso viño branco
  • ½ vaso vinagre
  • ½ vaso aceite de oliva
  • perexil
  • sal
  • 400 g pataca

Instrucións paso a paso

  • Salgar os paspallás e poñelos nunha pota.
  • Poñer por enriba os allos, a cebola e os pementos, todos troceados, e o perexil.
  • Engadir o azafrán, o viño branco, o aceite de oliva e o vinagre. Mover a pota para mestrurar ben o adobo.
  • Deixar repousar no frigorífico durante 24 horas movéndoo de cando en vez.
  • Ao día seguinte prequentar o forno a 200℃
  • Colocar os paspallás nunha fonte de forno cun pouco do adobo.
  • Enfornar durante 15 a 20 minutos.
  • Mentres, dourar as patacas, cortadas en dados, e poñer a cocer o adobo.
  • Engadir as patacas douradas ao adobo e deixar guisar todo xunto.
  • Servir os paspallás coa gornición de patacas e adobo.

Nutrición

Calorías: 818.41kcal | Carbohidratos: 25.52g | Proteínas: 45.96g | Graxa: 53.58g | Graxa saturada: 11.17g | Colesterol: 165.68mg | Sodio: 131.85mg | Potasio: 1145.36mg | Fibra: 4.14g | Azucre: 4.64g | Vitamina A: 1768.14IU | Vitamina C: 121.81mg | Calcio: 63.12mg | Ferro: 10.33mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio