Espaguetes aglio e olio (allo e aceite)

Espaguetes aglio e olio (allo e aceite)

Prato: Prato principal, Primeiro prato
Cociña: Italiana
Keyword: aceite de oliva, allo, espaguetes
Calorías: 815.16kcal

Preparación: 5 minutes
Tempo de cocción: 12 minutes
Total Time: 17 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 6 cda aceite de oliva
  • 180 g espaguetes
  • 3 dente allo
  • chile ao gusto
  • 50 g queixo relado

Instrucións paso a paso

  • Cocer os espaguetes en moita auga con sal e un chorriño de aceite. Escoar e reservar.
  • Quentar o aceite nunha tixola e dourar os allos (fileteados ou triturados) coidando de que non se queimen e o chile.
  • Cando o allo estea dourado, engade os espaguetes á tixola e refoga ata que quente.
  • Servir empoado con queixo relado

Nutrición

Calorías: 815.16kcal | Carbohidratos: 68.72g | Proteínas: 21.45g | Graxa: 50.52g | Graxa saturada: 10.38g | Colesterol: 22mg | Sodio: 388.75mg | Potasio: 238.38mg | Fibra: 2.91g | Azucre: 2.65g | Vitamina A: 216.38IU | Vitamina C: 0.47mg | Calcio: 299.29mg | Ferro: 1.65mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio