Espaguetes con verduras

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 25/03/2012

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 250 g espaguete
  • 2 dente de allo
  • 1 ceboliña
  • 3 porro grandes
  • 1 pemento verde
  • aceite de oliva
  • auga
  • sal

Nutrición

Calorías: 276kcal | Carbohidratos: 35g | Proteínas: 5g | Fat: 13g | Graxa saturada: 2g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 9g | Sodio: 98mg | Potasio: 284mg | Fibra: 4g | Azucre: 5g | Vitamina A: 1400IU | Vitamina C: 65.2mg | Calcio: 60mg | Ferro: 2.2mg

Instrucións paso a paso

  • Cocer a pasta en abundante auga con sal e un pouco de aceite. Escoar e reservar.
  • Mentres, trocear as verduras.
  • Dourar o allo fileteado en aceite de oliva.
  • Incorporar a cebola, a continuación os porros e, por último, os pementos, deixando que se fagan ata que estean tenras.
  • Engadir os espaguetes e mesturar ben.
  • Servir quente. Pode empoarse con queixo relado.
Espaguetis con verduras
Espaguetes con verduras

Ingredientes

Servings 4 persoas


  • 250 g espaguete
  • 2 dente de allo
  • 1 ceboliña
  • 3 porro grandes
  • 1 pemento verde
  • aceite de oliva
  • auga
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Cocer a pasta en abundante auga con sal e un pouco de aceite. Escoar e reservar.
  • Mentres, trocear as verduras.
  • Dourar o allo fileteado en aceite de oliva.
  • Incorporar a cebola, a continuación os porros e, por último, os pementos, deixando que se fagan ata que estean tenras.
  • Engadir os espaguetes e mesturar ben.
  • Servir quente. Pode empoarse con queixo relado.
Espaguetis con verduras
Información nutricional
Espaguetes con verduras
Cantidade por ración
Calorías 276 Calorías da graxa 117
% valor diario*
Fat 13g20%
Graxa saturada 2g10%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 9g
Sodio 98mg4%
Potasio 284mg8%
Carbohidratos 35g12%
Fibra 4g16%
Azucre 5g6%
Proteínas 5g10%
Vitamina A 1400IU28%
Vitamina C 65.2mg79%
Calcio 60mg6%
Ferro 2.2mg12%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.