Fabas con xamón e tomate

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta, o 08/06/2010

Fabas con xamón e tomate

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Fabas con xamón e tomate
Cantidade por ración
Calorías 412 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 18mg 6%
Sodio 600mg 25%
Potasio 1307mg 37%
Carbohidratos totais 36g 12%
Fibra dietética 26g 104%
Azucres 2g
Proteínas 32g 64%
Vitamina A 11%
Vitamina C 14%
Calcio 1%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

4 persoas
Recalcular cantidades
persoas
Información nutricional
Fabas con xamón e tomate
Cantidade por ración
Calorías 412 Calorías da graxa 90
% valor diario*
Graxa total 10g 15%
Graxas saturadas 2g 10%
Graxas poliinsaturadas 2g
Graxas monosaturadas 6g
Colesterol 18mg 6%
Sodio 600mg 25%
Potasio 1307mg 37%
Carbohidratos totais 36g 12%
Fibra dietética 26g 104%
Azucres 2g
Proteínas 32g 64%
Vitamina A 11%
Vitamina C 14%
Calcio 1%
Ferro 1%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Dourar a cebola picada en aceite e incorporar os tomates pelados e triturados. Sazonar.
  2. Cocer durante 15 minutos aproximadamente.
  3. Engadir 1 copa de viño e deixar evaporar o alcol.
  4. Incorporar o xamón cortado en anacos e as fabas, xa cocidas.
  5. Deixar cocer 2 ou 3 minutos e servir.

 

Habas con jamón y tomate

 

Deixa un comentario

Este sitio emprega Akismet para reducir o spam. Aprende como se procesan os datos dos teus comentarios.

Lareiras.gal utiliza cookies propias y de terceros con fines estadísticos. Si continúa navegando, entendemos que acepta su uso según nuestra Política de privacidad y cookies.

Lareiras.gal utiliza cookies propias e de terceiros con fins estatísticos. Se continúa navegando, entendemos que acepta o seu uso según a nosa Política de privacidade e cookies.

Lareiras.gal uses its own and third-party cookies for statistical purposes. If you continue browsing, we understand that you accept its use according to our Privacy and Cookies Policy.

ACEPTAR
Aviso de cookies