Pescada á romana

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel o 25/12/2001

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 500 g pescada
  • 1 ovo
  • 1 cda fariña

Nutrición

Calorías: 215kcal | Carbohidratos: 4g | Proteínas: 33g | Fat: 7g | Graxa saturada: 2g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 2g | Colesterol: 273mg | Sodio: 288mg | Potasio: 774mg | Fibra: 0.1g | Azucre: 0.2g | Calcio: 10mg | Ferro: 0.7mg

Instrucións paso a paso

  • Unha vez limpa a pescada, sazónase, envólvese en fariña, e pásase por ovo batido.
  • Frítese en abundante aceite de oliva.
Pescada á romana

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 500 g pescada
  • 1 ovo
  • 1 cda fariña

Instrucións paso a paso

  • Unha vez limpa a pescada, sazónase, envólvese en fariña, e pásase por ovo batido.
  • Frítese en abundante aceite de oliva.
Información nutricional
Pescada á romana
Cantidade por ración
Calorías 215 Calorías da graxa 63
% valor diario*
Fat 7g11%
Graxa saturada 2g10%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 2g
Colesterol 273mg91%
Sodio 288mg12%
Potasio 774mg22%
Carbohidratos 4g1%
Fibra 0.1g0%
Azucre 0.2g0%
Proteínas 33g66%
Calcio 10mg1%
Ferro 0.7mg4%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.