Pancho ao forno

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 25/12/2001

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 2 pancho
  • 1 cebola
  • aceite de oliva
  • caldo de peixe
  • viño branco
  • sal
  • limón

Nutrición

Calorías: 368kcal | Carbohidratos: 8g | Proteínas: 40g | Fat: 17g | Graxa saturada: 3g | Graxa poliinsaturada: 2g | Graxa monoinsaturada: 11g | Colesterol: 119mg | Sodio: 1344mg | Potasio: 832mg | Fibra: 1g | Azucre: 3g | Vitamina C: 15.7mg | Calcio: 30mg | Ferro: 0.5mg

Instrucións paso a paso

  • Refógase a cebola a lume moi lento e cando estea lista colócase sobre o fondo dunha fonte de forno.
  • Sobre a cebola colócanse os panchos, limpos e sazonados, e réganse con zume de limón, caldo de peixe, viño branco e o aceite co que se refogou a cebola.
  • Cúbrense con pan relado e enfórnanse a 180º durante 25 minutos.
Pancho ao forno

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 2 pancho
  • 1 cebola
  • aceite de oliva
  • caldo de peixe
  • viño branco
  • sal
  • limón

Instrucións paso a paso

  • Refógase a cebola a lume moi lento e cando estea lista colócase sobre o fondo dunha fonte de forno.
  • Sobre a cebola colócanse os panchos, limpos e sazonados, e réganse con zume de limón, caldo de peixe, viño branco e o aceite co que se refogou a cebola.
  • Cúbrense con pan relado e enfórnanse a 180º durante 25 minutos.
Información nutricional
Pancho ao forno
Cantidade por ración
Calorías 368 Calorías da graxa 153
% valor diario*
Fat 17g26%
Graxa saturada 3g15%
Graxa poliinsaturada 2g
Graxa monoinsaturada 11g
Colesterol 119mg40%
Sodio 1344mg56%
Potasio 832mg24%
Carbohidratos 8g3%
Fibra 1g4%
Azucre 3g3%
Proteínas 40g80%
Vitamina C 15.7mg19%
Calcio 30mg3%
Ferro 0.5mg3%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.