Rapantes fritidos

Rapantes fritidos

Prato: Primeiro prato
Cociña: Galega
Keyword: peixe
Calorías: 13.65kcal

Preparación: 10 minutes
Tempo de cocción: 10 minutes
Total Time: 20 minutes
Persoas 2 persoas

Ingredientes

  • 400 g rapante (4 rapantes ou 2 de ración)
  • fariña para rebozar
  • aceite de oliva para fritir
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Limpar ben os rapantes, ós que se terán retirado a cabeza e as tripas, deixándoos escorrer ben e secándoos con papel absorbente.
  • Unha vez secos, sálganse, rebózanse con fariña e frítense en aceite de oliva.
  • Sérvense acompañados de patatas fitidas ou cocidas e ensalada.

Nutrición

Calorías: 13.65kcal | Carbohidratos: 2.91g | Proteínas: 0.39g | Graxa: 0.04g | Graxa saturada: 0.01g | Sodio: 2625.55mg | Potasio: 306.5mg | Fibra: 0.15g | Azucre: 0.06g | Vitamina A: 0.05IU | Vitamina C: 0.05mg | Calcio: 2mg | Ferro: 0.19mg

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *

Scroll ao inicio