Revolto de chícharos e xamón

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel o 25/12/2001

Ingredientes

Servings 1 persoa


  • 2 ovo
  • 120 g chícharo cocidos ou en conserva
  • 1 dente de allo
  • 75 g xamón serrano cortado en taquiños
  • aceite de oliva
  • sal

Nutrición

Calorías: 475kcal | Carbohidratos: 17g | Proteínas: 35g | Fat: 28g | Graxa saturada: 7g | Graxa poliinsaturada: 4g | Graxa monoinsaturada: 15g | Colesterol: 476mg | Sodio: 4543mg | Potasio: 490mg | Fibra: 6g | Azucre: 15g | Vitamina C: 1.7mg | Calcio: 50mg | Ferro: 2mg

Instrucións paso a paso

  • Saltéanse os chícharos co allo laminado en aceite de oliva e engádeselles o xamón cortado en dados e os ovos batidos. Retírase a tixola do lume para callar o revolto, que debe quedar xugoso.
Revolto de chícharos e xamón

Ingredientes

Servings 1 persoa


  • 2 ovo
  • 120 g chícharo cocidos ou en conserva
  • 1 dente de allo
  • 75 g xamón serrano cortado en taquiños
  • aceite de oliva
  • sal

Instrucións paso a paso

  • Saltéanse os chícharos co allo laminado en aceite de oliva e engádeselles o xamón cortado en dados e os ovos batidos. Retírase a tixola do lume para callar o revolto, que debe quedar xugoso.
Información nutricional
Revolto de chícharos e xamón
Cantidade por ración
Calorías 475 Calorías da graxa 252
% valor diario*
Fat 28g43%
Graxa saturada 7g35%
Graxa poliinsaturada 4g
Graxa monoinsaturada 15g
Colesterol 476mg159%
Sodio 4543mg189%
Potasio 490mg14%
Carbohidratos 17g6%
Fibra 6g24%
Azucre 15g17%
Proteínas 35g70%
Vitamina C 1.7mg2%
Calcio 50mg5%
Ferro 2mg11%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.