Revolto de chícharos e xamón

Publicada orixinalmente en lareira.net por Miguel, o 25/12/2001

Revolto de chícharos e xamón

Ingredientes

1 persoa
Recalcular cantidades
persoa
Información nutricional
Revolto de chícharos e xamón
Cantidade por ración
Calorías 475 Calorías da graxa 252
% valor diario*
Graxa total 28g 43%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 15g
Colesterol 476mg 159%
Sodio 4543mg 189%
Potasio 490mg 14%
Carbohidratos totais 17g 6%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 15g
Proteínas 35g 70%
Vitamina C 2%
Calcio 5%
Ferro 11%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.

Ingredientes

1 persoa
Recalcular cantidades
persoa
Información nutricional
Revolto de chícharos e xamón
Cantidade por ración
Calorías 475 Calorías da graxa 252
% valor diario*
Graxa total 28g 43%
Graxas saturadas 7g 35%
Graxas poliinsaturadas 4g
Graxas monosaturadas 15g
Colesterol 476mg 159%
Sodio 4543mg 189%
Potasio 490mg 14%
Carbohidratos totais 17g 6%
Fibra dietética 6g 24%
Azucres 15g
Proteínas 35g 70%
Vitamina C 2%
Calcio 5%
Ferro 11%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.
Preparación
  1. Saltéanse os chícharos co allo laminado en aceite de oliva e engádeselles o xamón cortado en dados e os ovos batidos. Retírase a tixola do lume para callar o revolto, que debe quedar xugoso.

 

Deixa un comentario

Este sitio emprega Akismet para reducir o spam. Aprende como se procesan os datos dos teus comentarios.