Salchichas ao viño

Publicada orixinalmente en lareira.net por Marta o 12/04/2003

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 8 salchicha fresca vermellas ou brancas
  • ½ vaso viño branco
  • 2 pataca

Nutrición

Calorías: 585kcal | Carbohidratos: 17g | Proteínas: 26g | Fat: 43g | Graxa saturada: 14g | Graxa poliinsaturada: 6g | Graxa monoinsaturada: 19g | Trans Fat: 0.3g | Colesterol: 115mg | Sodio: 1030mg | Potasio: 735mg | Fibra: 1g | Azucre: 2g | Vitamina A: 150IU | Vitamina C: 1.7mg | Calcio: 20mg | Ferro: 1.8mg

Instrucións paso a paso

  • Colócanse as salchichas nunha tixola, cúbrense con viño branco e póñense a lume mediano-baixo.
  • Cando empezan a cocer se pinchan cun coitelo para que vaian soltando a graxa.
  • Cócense ata que se evapore todo o viño, dándolles a volta a metade de tempo. Unha vez evaporado o viño, déixanse dourar na súa propia graxa.
  • Poden servirse acompañadas de patacas fritidas.
Salchichas al vino
Salchichas ao viño

Ingredientes

Servings 2 persoas


  • 8 salchicha fresca vermellas ou brancas
  • ½ vaso viño branco
  • 2 pataca

Instrucións paso a paso

  • Colócanse as salchichas nunha tixola, cúbrense con viño branco e póñense a lume mediano-baixo.
  • Cando empezan a cocer se pinchan cun coitelo para que vaian soltando a graxa.
  • Cócense ata que se evapore todo o viño, dándolles a volta a metade de tempo. Unha vez evaporado o viño, déixanse dourar na súa propia graxa.
  • Poden servirse acompañadas de patacas fritidas.
Salchichas al vino
Información nutricional
Salchichas ao viño
Cantidade por ración
Calorías 585 Calorías da graxa 387
% valor diario*
Fat 43g66%
Graxa saturada 14g70%
Trans Fat 0.3g
Graxa poliinsaturada 6g
Graxa monoinsaturada 19g
Colesterol 115mg38%
Sodio 1030mg43%
Potasio 735mg21%
Carbohidratos 17g6%
Fibra 1g4%
Azucre 2g2%
Proteínas 26g52%
Vitamina A 150IU3%
Vitamina C 1.7mg2%
Calcio 20mg2%
Ferro 1.8mg10%
* Porcentaxes diarias baseadas nunha dieta de 2000 calorías.