Go Back
Imprimir
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Imprimir
Navalla á prancha
Como preparar navallas á prancha con allo e perexil
Prato
Aperitivo, Primeiro prato
Cociña
Galega
Keyword
marisco
Preparación
15
minutes
minutes
Tempo de cocción
5
minutes
minutes
Total Time
20
minutes
minutes
Persoas
2
persoas
Calorías
172.29
kcal
Ingredientes
250
g
navallas
2
dente
allo
aceite de oliva
perexil
picado
sal
Instrucións
Unha vez lavadas as navallas en auga salgada, para que solten a area, escoar ben e reservar.
Picar moi fino o allo e o perexil e mesturalos con aceite de oliva.
Botar un pouco de aceite e sal groso na placa quente.
Poñer as navallas e agardar a que se abran
Unha vez abertas, cubrilas coa mestura de allo e perexil
Darlles a volta e deixalas facer 1 ou 2 minutos. Retiralas.
Cunha culler pequena, coller a picada que quedou no prato e botala sobre as navallas.
Video
Notes
Como preparar navallas á prancha con allo e perexil
Nutrition
Calorías:
172.29
kcal
|
Carbohidratos:
0.34
g
|
Proteínas:
0.07
g
|
Graxa:
7
g
|
Graxa saturada:
0.96
g
|
Colesterol:
77.95
mg
|
Sodio:
1517.03
mg
|
Potasio:
466.25
mg
|
Fibra:
0.07
g
|
Azucre:
0.06
g
|
Vitamina A:
63.7
IU
|
Vitamina C:
10.28
mg
|
Calcio:
34.87
mg
|
Ferro:
5.02
mg