Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Imprimir
Salmón sinxelo ao forno
Como preparar unha receita moi sinxela de salmón ao forno, acompañado de patacas
Prato
Prato principal, Primeiro prato
Cociña
Galega
Keyword
salmón
Preparación
10
minutes
minutes
Tempo de cocción
40
minutes
minutes
Total Time
50
minutes
minutes
Persoas
2
persoas
Calorías
313.32
kcal
Ingredientes
2
toros
salmón
½
cebola
1
pataca
1
grolo
viño branco
3
cdas
aceite de oliva
virxe extra
sal
pementa
Instrucións
Prequentar o forno a 180ºC
Cortar a pataca en toros finos e a cebola en aneis.
Untar con aceite de oliva virxe extra unha fonte de forno.
Colocar enriba as patacas e a cebola. Salpementar, regar cun pouquiño de viño branco e un pouquiño máis de aceite.
Enfornar durante 30 minutos.
Salgar o salmón e poñelo enriba das patacas. Regalo cun pouco de aceite.
Enfornar 10 minutos a 180 ºC
Video
Nutrition
Calorías:
313.32
kcal
|
Carbohidratos:
22.79
g
|
Proteínas:
2.78
g
|
Graxa:
21.23
g
|
Graxa saturada:
2.96
g
|
Colesterol:
0.55
mg
|
Sodio:
1173.16
mg
|
Potasio:
533.78
mg
|
Fibra:
3.07
g
|
Azucre:
2.36
g
|
Vitamina A:
8.55
IU
|
Vitamina C:
23.02
mg
|
Calcio:
27.96
mg
|
Ferro:
1.22
mg