Go Back
Imprimir
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Imprimir
Costeletas de año
Receita básica para costeletas de año marinadas con allo e ourego e fritidas en aceite de oliva.
Prato
Prato principal, Primeiro prato
Cociña
Española
Keyword
año
Preparación
10
minutes
minutes
Tempo de cocción
7
minutes
minutes
Total Time
17
minutes
minutes
Persoas
2
persoas
Calorías
212.74
kcal
Ingredientes
250
g
costeletas de año
2
dente
allo
ourego
ao gusto
aceite de oliva
para fritir
sal
Instrucións
Facer un corte na graxa das costeletas, se a teñen, para que queden planas na tixola ou na prancha
Pelar e triturar os dentes de allo. Fregar as costeletas cos allos por ambos os lados.
Adobar con ourego ao gusto.
Fritir e salgar as costeletas por ambos os lados nunha tixola ou prancha con aceite de oliva.
O punto de cocción é ao gusto.
Video
Notes
Receita básica para costeletas de año marinadas con allo e ourego e fritidas en aceite de oliva.
Nutrition
Calorías:
212.74
kcal
|
Carbohidratos:
0.33
g
|
Proteínas:
25.04
g
|
Graxa:
11.54
g
|
Graxa saturada:
4.13
g
|
Colesterol:
82.5
mg
|
Sodio:
90.17
mg
|
Potasio:
335.26
mg
|
Fibra:
0.02
g
|
Azucre:
0.01
g
|
Vitamina A:
0.09
IU
|
Vitamina C:
0.31
mg
|
Calcio:
16.81
mg
|
Ferro:
2.1
mg