Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Imprimir
Revolto de algas, allos tenros e caviar de ourizos
Revolto de algas, allos tenros e caviar de ourizos
Prato
Primeiro prato
Cociña
Española
Keyword
ovos
Preparación
25
minutes
minutes
Tempo de cocción
10
minutes
minutes
Total Time
35
minutes
minutes
Persoas
2
persoas
Calorías
296.15
kcal
Ingredientes
4
ovo
4
allo
20
g
alga Musgo de Irlanda
deshidratada
25
ml
crema
líquida
30
g
cebola
2
cdiña
caviar de ourizos
aceite de oliva
sal
Instrucións
Preparar as algas según as instrucións do envase e reservar.
Bater os ovos cun pouco de sal. Dourar en aceite a cebola moi picadiña e os allos tenros troceados.
Engadir as algas, o caviar de ourizos e refogar un momentiño e, por último, os ovos.
Remexer ata callar os ovos sen deixalos demasiado secos e engadindo nata líquida (opcional) ata conquerir a consistencia desexada.
Servir quente.
Nutrition
Calorías:
296.15
kcal
|
Carbohidratos:
12.62
g
|
Proteínas:
13.43
g
|
Graxa:
20.23
g
|
Graxa saturada:
6.6
g
|
Graxa trans:
0.04
g
|
Colesterol:
370.29
mg
|
Sodio:
1330.59
mg
|
Potasio:
188.88
mg
|
Fibra:
0.98
g
|
Azucre:
1.23
g
|
Vitamina A:
671.05
IU
|
Vitamina C:
10
mg
|
Calcio:
138.04
mg
|
Ferro:
6.58
mg