Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Imprimir
Camaróns
Camaróns
Prato
Primeiro prato
Cociña
Galega
Keyword
marisco
Preparación
5
minutes
minutes
Tempo de cocción
3
minutes
minutes
Total Time
8
minutes
minutes
Persoas
2
persoas
Calorías
200
kcal
Ingredientes
400
g
camaróns
auga
loureiro
ao gusto
sal groso
Instrucións
Nunha pota ponse a ferver abundante auga con sal e unhas follas de loureiro.
Cando ferva engádense os camaróns e déixanse cocer de 3 a 5 minutos (depende do tamaño) dende que a auga rompe de novo a ferver.
Escóanse e espállanse sobre una superficie ampla para os enfriar e xa están listos.
Nutrition
Calorías:
200
kcal
|
Proteínas:
40.84
g
|
Graxa:
2.72
g
|
Graxa saturada:
0.38
g
|
Colesterol:
504
mg
|
Sodio:
5042.22
mg
|
Potasio:
160.72
mg
|
Vitamina C:
8.2
mg
|
Calcio:
292.16
mg
|
Ferro:
4.29
mg