Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Imprimir
Verduras en papillote ao vapor
Verduras en papillote ao vapor
Prato
Acompañamento, Primeiro prato
Cociña
Mediterránea
Keyword
vexetais
Preparación
15
minutes
minutes
Tempo de cocción
30
minutes
minutes
Total Time
45
minutes
minutes
Persoas
2
persoas
Calorías
213.68
kcal
Ingredientes
200
g
champiñón
1
tomate
grande
1
porro
mediano
1
pemento verde
pequeno
1
cenoria
grande
2
cda
aceite de oliva
1
dente
allo
sal
Instrucións
Nunha vaporeira, poñer a ferver un litro de auga. Mentres, preparar as verduras.
Estender o tomate en toros nunha folla de papel de aluminio, formando unha cama.
Estender o dente de allo picado e un chisco de sal sobre o tomate.
A continuación, colocar o resto das verduras picadas bastante pequenas.
Salgar e regar co aceite.
Pechar ben o aluminio formando un paquete e poñelo na reixa da vaporeira, deixando que coza uns 30 minutos.
Pódese servir no mesmo papel de aluminio.
Nutrition
Calorías:
213.68
kcal
|
Carbohidratos:
18.75
g
|
Proteínas:
5.31
g
|
Graxa:
14.81
g
|
Graxa saturada:
2.06
g
|
Sodio:
1207.67
mg
|
Potasio:
800.12
mg
|
Fibra:
4.56
g
|
Azucre:
8.72
g
|
Vitamina A:
7651.04
IU
|
Vitamina C:
52.25
mg
|
Calcio:
57.51
mg
|
Ferro:
2.03
mg