Go Back
Imprimir
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
persoas
Smaller
Normal
Larger
Imprimir
Bacallau ao forno - Pil pil doado
Como preparar unha porción de bacallau ao forno cun pil pil moi sinxelo.
Prato
Prato principal, Primeiro prato
Cociña
Española
Keyword
bacallau, peixe
Preparación
5
minutes
minutes
Tempo de cocción
20
minutes
minutes
Total Time
25
minutes
minutes
Persoas
1
persoas
Calorías
964.69
kcal
Ingredientes
200
g
bacallau
2
dente
allo
1
chile
1
chorriño
vinagre
de viño branco
3
cdas
aceite de oliva
virxe extra
Instrucións
Untar o bacallau con aceite e colocalo nunha tixola resistente ao forno.
Enfornar durante 15-20 minutos a 180ºC.
Mentres, dourar os dentes de allo picados e o chile en aneis, sen sementes, en 3 culleradas de aceite de oliva.
Engadir un chisco de vinagre de viño branco.
Retirar o bacallau do forno, no que terá soltado toda a súa xelatina, e botar a salsa de allo por riba.
Retirar os filetes de bacallau a un prato e reservar.
Ligar a salsa, a lume baixo, coa axuda dun coador de malla fina.
Empratar o bacallau e cubrir coa salsa.
Video
Nutrition
Calorías:
964.69
kcal
|
Carbohidratos:
2.37
g
|
Proteínas:
126.08
g
|
Graxa:
46.8
g
|
Graxa saturada:
6.73
g
|
Colesterol:
304
mg
|
Sodio:
14057.52
mg
|
Potasio:
2955.68
mg
|
Fibra:
0.27
g
|
Azucre:
0.27
g
|
Vitamina A:
412.98
IU
|
Vitamina C:
9.11
mg
|
Calcio:
332.41
mg
|
Ferro:
5.44
mg