Go Back
+ servings
Salchichas ao viño
Print Recipe
4 from 1 vote

Salchichas ao viño

Preparación de salchichas ao viño
Prep Time2 mins
Cook Time20 mins
Total Time22 mins
Course: Prato principal
Cuisine: Española
Keyword: carne
Servings: 2 persoas
Calorías: 585kcal

Ingredientes

  • 8 salchicha fresca vermellas ou brancas
  • ½ vaso viño branco
  • 2 pataca

Instructions

  • Colócanse as salchichas nunha tixola, cúbrense con viño branco e póñense a lume mediano-baixo.
  • Cando empezan a cocer se pinchan cun coitelo para que vaian soltando a graxa.
  • Cócense ata que se evapore todo o viño, dándolles a volta a metade de tempo. Unha vez evaporado o viño, déixanse dourar na súa propia graxa.
  • Poden servirse acompañadas de patacas fritidas.

Video

Nutrition

Calorías: 585kcal | Carbohidratos: 17g | Proteínas: 26g | Fat: 43g | Graxa saturada: 14g | Graxa poliinsaturada: 6g | Graxa monoinsaturada: 19g | Trans Fat: 0.3g | Colesterol: 115mg | Sodio: 1030mg | Potasio: 735mg | Fibra: 1g | Azucre: 2g | Vitamina A: 150IU | Vitamina C: 1.7mg | Calcio: 20mg | Ferro: 1.8mg