Go Back
+ servings
Luras ao allo
Print Recipe
5 from 1 vote

Luras ao allo

Luras ao allo
Prep Time20 mins
Cook Time10 mins
Total Time30 mins
Course: Primeiro prato
Cuisine: Galega
Keyword: luras, marisco
Servings: 6 persoas
Calorías: 196kcal

Ingredientes

  • 1 kg lura
  • 6 dente de allo
  • aceite de oliva
  • sal

Instructions

  • Límpanse ben as luras e trocéanse en tiras pequenas non moi grosas.
  • Nunha tarteira con aceite póñense a dourar os dentes de allo fileteados.
  • Cando empecen a se dourar engádense as luras, previamente sazonadas, e refóganse un ou dous minutos a lume forte.
  • De seguido baixase o lume e déixanse facer lentamente, remexendo de cando en vez.
  • Poden servirse acompañados de arroz branco.

Nutrition

Calorías: 196kcal | Carbohidratos: 6g | Proteínas: 26g | Fat: 7g | Graxa saturada: 1g | Graxa poliinsaturada: 1g | Graxa monoinsaturada: 3g | Colesterol: 388mg | Sodio: 462mg | Potasio: 422mg | Fibra: 0.1g | Azucre: 0.03g | Vitamina C: 12.4mg | Calcio: 50mg | Ferro: 1.3mg